Avhuggna korvfingrar med röd sås
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal korvar: 12

Honung

2.0 

msk

Ägg

1.0 

styck

Salt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Avhuggna korvfingrar med röd sås

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 243

Kcal / portion: 191

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2289 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 18%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 79 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Honung 2.0 msk 6%

Ägg 1.0 styck 3%

Salt 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Sätt ugnen på grill 250°C.

  2. Dela paprikor. Lägg på smord plåt med skinnsidan upp. Sätt in i ugnen. Rosta tills de nästa är svarta i skinnet. Svalna och dra av skalet.

  3. Lägg vitlöksklyftor i en kastrull med olivoljan. Koka sakta i 5 minuter. Tillsätt paprika, ajvar, honung och koka upp. Mixa slät. Låt svalna.

  4. Sätt ugnen på 200 °C.

  5. Rulla ut smördeg och kavla ut tunt. Skär i fyrkanter cirka 10x10 cm. Bred på tunt med färskost. Lägg på en prinskorv diagonalt på varje ark. Rulla ihop så att toppen på prinskorven syns i ena hörnet. Pensla med ägg.

  6. Lägg på plåt med skarven neråt. Sätt in i ugnen i ca 8-10 minuter.

  7. Servera på fat som plockmat med såsen i en skål bredvid.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem