31 recept med Sillinläggningar
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Äppelsill med ingefära
Använder du salt sill måste du vattna ur den först, se till att inte göra det u...
Tid: 1 tim (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
136 Kcal / 100g
138 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Örtagårdssill
Tid: 5 min (+ 2 tim 10 min) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
270 Kcal / 100g
277 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Salsasill
Tid: 20 min (+ 12 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
135 Kcal / 100g
158 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Kastanj- och grönkålssill
Sill måste vara inlagd på rätt sätt, annars kan farliga bakterier utvecklas. ...
Tid: 20 min (+ 48 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef
167 Kcal / 100g
267 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Ättiksströmming, inlagd strömming
Dubbelpanerad strömming bör överstekas vilket fungerar bäst vid inläggning, s...
Tid: 20 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
204 Kcal / 100g
221 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Senapsströmming
Obs! Spara inte sillen i många dagar. Att lägga in färsk sill själv är vanskl...
Tid: 10 min (+ 10 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
314 Kcal / 100g
366 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Saffrans- och russininlagd sill med smak av basilika
I avsaknad av inläggningssill kan man ta vanlig inlagd löksill. Plocka ur sille...
Tid: 20 min (+ 48 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef
228 Kcal / 100g
144 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Sherrysill
Tid: 5 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
234 Kcal / 100g
234 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Skånsk kryddsill
I Tore Wretmans recept ingår mald sandelträ och spansk humle, vilket vi ute...
Tid: 20 min (+ 36 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
167 Kcal / 100g
207 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Citrussill med vitlök
Använder du salt sill måste du vattna ur den först, se till att inte göra det u...
Tid: 1 tim (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
205 Kcal / 100g
223 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion