Salsasill
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 12

 

Kockskolan:

 

Så läggs sill in >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Salsasill

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 135

Kcal / portion: 158

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1898 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 6%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 117 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så läggs sill in > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (20 min + 12 tim )

  1. Skala och finhacka rödlök. Fintärna selleri, tomat och gurka.
  2. Blanda alla ingredienser. Häll på fin burk.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem