Saffrans- och russininlagd sill med smak av basilika
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så läggs sill in >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Saffrans- och russininlagd sill med smak av basilika

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 228

Kcal / portion: 144

GBR (GI) / port: 2

Recept: 578 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 12%

Kolhydrater: 18%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 63 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så läggs sill in > Äts ej

...

Skapat av
Rent-a-Chef

Tillagning (20 min + 48 tim )

  1. Koka upp lagen och låt svalna.
  2. Riv av basilikabladen. Skär sillen i bitar.
  3. Varva ingredienserna utom basilikan i en glasburk och fyll på med lag. Fyll på med vatten så att sillen täcks med vätska. Lägg basilikan på toppen.
  4. Låt stå och dra i svalt utrymme, helst i två dagar.

Kockens kommentar

I avsaknad av inläggningssill kan man ta vanlig inlagd löksill. Plocka ur sillen ur burken. Basilika i lagen blir för mosigt.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem