
Saffrans- och russininlagd sill med smak av basilika
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 228

Kcal / portion: 144

GBR (GI) / port: 2
Recept: 578 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 12%
Kolhydrater: 18%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min + 48 tim )
- Koka upp lagen och låt svalna.
- Riv av basilikabladen. Skär sillen i bitar.
- Varva ingredienserna utom basilikan i en glasburk och fyll på med lag. Fyll på med vatten så att sillen täcks med vätska. Lägg basilikan på toppen.
- Låt stå och dra i svalt utrymme, helst i två dagar.