179 recept med Nöt, oxkött

  • Rimmad, rökt pastrami

    Rimmad, rökt pastrami

    Pastrami är rimmat varmrökt kött, vanligtvis av oxbringa, smaksatt med en k...

    Tid: 9 tim (+ 144 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock: Kockskolan

    278 Kcal / 100g

    539 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Klassisk kokt porterstek

    Klassisk kokt porterstek

    Smaksättning varierar i olika recept, vilket kan vara vitlök, portvin, vitp...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    172 Kcal / 100g

    729 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Sukiaki kasai style - japansk nötköttsrätt i panna

    Sukiaki kasai style - japansk nötköttsrätt i panna

    Kansai style innebär att man först steker kött med lite socker och sås, där...

    Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    115 Kcal / 100g

    566 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Pepparrotskött, kokt klassisk kötträtt

    Pepparrotskött, kokt klassisk kötträtt

    Koktid för nötkött varierar i olika kokböcker. En vanlig angivelse är att kok...

    Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    109 Kcal / 100g

    570 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Grillad hel oxfilé

    Grillad hel oxfilé

    En bra grill med lock behövs där värmetillförseln kan regleras. Läs mer >...

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    130 Kcal / 100g

    288 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Grillad högrevsstek

    Grillad högrevsstek

    Högrev är ett smakrikt kött med varierande mörhet. Bästa biten är högrevskärn...

    Tid: 20 min (+ 5 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    159 Kcal / 100g

    676 Kcal / portion

    GBR (GI) 18 / portion

  • Oxfilé surpris med rödvinssås

    Oxfilé surpris med rödvinssås

    Kärntemperatur kött ("innetemperatur"): Stekgrader köttKärntem...

    Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:

    187 Kcal / 100g

    597 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Carina Brydlings wok

    Carina Brydlings wok

    Lövbiff är en tunn skiva kött, vanligtvis av innanlår eller annat bakdelskött...

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    183 Kcal / 100g

    738 Kcal / portion

    GBR (GI) 4 / portion

  • Marinerad oxfilé med olivbearnaise och marinerade grönsaker

    Marinerad oxfilé med olivbearnaise och marinerade grönsaker

    För oxfilén till större sällskap, se dito recept.Kärntemperatur kött ("i...

    Tid: 30 min (+ 6 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock:

    118 Kcal / 100g

    654 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Oxsvansragu med tomat, bönor och stekt polenta

    Oxsvansragu med tomat, bönor och stekt polenta

    Denna rätt kan med fördel tillredas i förväg, dagen innan. Tillaga och rensa ...

    Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    137 Kcal / 100g

    959 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem