Surdegsbröd (18 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Kalljäst vitt surdegsbröd utan fördeg
Tid: 20 min (+ 15 tim) , Svårighet: Lätt
61 Kcal / 100g
309 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Succariebröd, Karl XII fältbröd i Norge 1718
Svårighet: Lätt
82 Kcal / 100g
330 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Rågsurdegsgrund, surdegsgrund på råg eller rågsikt
Tid: 15 min (+ 120 tim) , Svårighet: Medel
122 Kcal / 100g
310 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Glutenfri surdegsgrund
Svårighet: Medel
135 Kcal / 100g
110 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Vetesurdegsgrund, surdegsgrund på vete
Svårighet: Medel
147 Kcal / 100g
406 Kcal / portion
GBR (GI) 24 / portion
-
Levain naturel au miel, vetesurdegsgrund med honung
Tid: 20 min (+ 72 tim) , Svårighet: Medel
181 Kcal / 100g
112 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Mörkt levainbröd utan fördeg
Tid: 45 min (+ 28 tim) , Svårighet: Medel
228 Kcal / 100g
1456 Kcal / portion
GBR (GI) 129 / portion
-
Finskt surdegsrågbröd
Tid: 1 tim 30 min (+ 18 tim) , Svårighet: Avancerat
230 Kcal / 100g
3300 Kcal / portion
GBR (GI) 135 / portion
-
Pain au levain, franskt kalljäst surdegsbröd
Tid: 1 tim (+ 24 tim) , Svårighet: Avancerat
233 Kcal / 100g
4606 Kcal / portion
GBR (GI) 350 / portion
-
Mandelmanns ljusa surdegsbröd
Tid: 45 min (+ 16 tim) , Svårighet: Halvavancerat
235 Kcal / 100g
2626 Kcal / portion
GBR (GI) 215 / portion