Recept med Konfektyrtermometrar
Antal recept: 32 st
-
[2]
-
Chokladkola med kanel
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Hemlagad enkel sockerfondant
Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Nougatine, fransk hård nötknäck (smörknäck)
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Fudge med apelsinsmak
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Hemlagad sjuden chokladglass
Tid: 1 tim (+ 8 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Glasera med tempererad mörk choklad
Tid: 20 min (+ 20 min) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Gelehallon
Tid: 24 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Pralines rouges, kanderade mandlar på franskt vis
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Glasera med ganache spegelglasyr, Chocolate mirror glaze
Tid: 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Halvhård knäckbräck
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Arla
-
[2]