Recept med Om finbrödsbakning, konditori
Antal recept: 34 st
-
[2]
-
Gâteau Napolitain, sockerkakstårta med ganache
Tid: 1 tim 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Muffins, cupcakes - grundrecept
Tid: 45 min (+ 30 min) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Crullers, Cruller donuts-doughnuts, Germain crullers, French crullers
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Glasera med kolaglasyr, caramel mirror glaze
Tid: 15 min (+ 30 min) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Vetelängd, kanellängd grundrecept
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Fruktglasyr och neutral glasyr till bakverk
Tid: 20 min , Svarighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Bergis, barkis - vitt festbröd
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Glasera med tempererad mörk choklad
Tid: 20 min (+ 20 min) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Glasera med ganache spegelglasyr, Chocolate mirror glaze
Tid: 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Så formas vetebullar till snäckor och knutar
Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
[2]