Recept med Köttfond koncentrerad
Antal recept: 213 st
-
Harfilé med kantareller och pinjenötssås
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Oxsvans tagine med kikärtor och tomat
Tid: 20 min (+ 3 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Kanin eller hare i ugn
Tid: 1 tim 10 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Zebrafilé med whiskysås och pommes frites
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Ragu på glögg och kanelbräserad lammbog, katrinplommon och rostade kastanjer med ört och vitlöksstekt potatis
Tid: 2 tim , Svarighet: Halvavancerat,
-
Lammlägg i ugn
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Skånsk potatis (råstuvad potatis)
Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Klassisk oxsvanssoppa
Tid: 4 tim 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Marinerad tournedos med kastanjeplättar och äpplen i karamellsås
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Godaste filégrytan
Svarighet: Medel,