Recept med Så knådas, rivs jäsdeg ¤
Antal recept: 98 st
-
Woll Roll Bread, vitt yllebröd
Tid: 1 tim (+ 2 tim 15 min) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Grahamsfrallor med sirap
Tid: 30 min (+ 1 tim 30 min) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Ciabatta på enkelt vis
Tid: 30 min (+ 2 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Semla, fettisdagsbulle, fastlagsbulle, semmelkrans - grundrecept
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Enkel focaccia utan fördeg
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Arla
-
Morotsfrallor med filmjölk
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Sofia
-
Pretzel, Schwäbische Laugenbrezel - tyska kringlor doppad i lut
Tid: 2 tim , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Klassisk wienerbrödsdeg, wienerdeg, wienerbrødsdej
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Avancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Kalljäst vitt surdegsbröd utan fördeg
Tid: 20 min (+ 15 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Sébastien Boudet
-
Brioche ā tęte (huvudbrioche), smörrikt vitt bröd
Tid: 3 tim (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan