Recept med Om brödbakning matbröd
Antal recept: 70 st
-
Tunnbröd med jäst traditionellt bakat
Tid: 2 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Sfogliatella riccia (pl. sfogliatelle), italienskt pastabröd med fyllning
Tid: 1 tim 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Citron- och basilikabröd med surdegsgrund
Svarighet: Medel, Receptgivare: Patrik Fredriksson, Kocklandslaget
-
Skållat solrosbröd
Tid: 3 tim (+ 24 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Klassiska bagels, vitt kokt ringbröd på fördeg
Tid: 1 tim (+ 12 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Vetesurdegsgrund, surdegsgrund på vete
Svarighet: Medel,
-
Köttfärspiroger
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Kryddbullar, vetebullar med fördeg
Tid: 2 tim 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Fraspirog med smördeg - grundrecept
Tid: 20 min (+ 15 min) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Apelsinbakad lax med svart bönsallad och mandel
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Nina Ekelöf