Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Medlemmar
  • » Kockskolan
  • » Recept
Kockskolan

Kockskolan's kök

 
  • Recept

Matpajer

Antal recept: 8 st

  • [1]

  • Klassisk svensk pajdeg med vatten - recept

    Klassisk svensk pajdeg med vatten

    Tid: 30 min (+ 1 tim 30 min) , Svårighet: Lätt,

  • Proffsets krispiga pajskal - recept

    Proffsets krispiga pajskal

    Tid: 45 min (+ 1 tim 30 min) , Svårighet: Medel,

  • Pâte brisée, fransk pajdeg med ägg - recept

    Pâte brisée, fransk pajdeg med ägg

    Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svårighet: Medel,

  • Snabb pajdeg till matpaj - recept

    Snabb pajdeg till matpaj

    Tid: 15 min (+ 30 min) , Svårighet: Mkt lätt,

  • Frasig köttfärspaj - recept

    Frasig köttfärspaj

    Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Medel,

  • Quiche lorraine, klassisk fransk fläskpaj - recept

    Quiche lorraine, klassisk fransk fläskpaj

    Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svårighet: Medel,

  • Spanakopita, grekisk spenatpaj eller pirog i filodeg - recept

    Spanakopita, grekisk spenatpaj eller pirog i filodeg

    Svårighet: Medel,

  • Steak and kidney pie, klassisk engelsk kött- och njurpaj - recept

    Steak and kidney pie, klassisk engelsk kött- och njurpaj

    Tid: 2 tim 30 min , Svårighet: Medel,

  • [1]

Innehållsförteckning

  • Mina recept
  • Huvudrätt
  • Köttfärs
  • Fågel, kyckling
  • Potatisrätter
  • Soppor
  • Inälvor
  • Pizza, texmex, piroger ¤
  • Lamm
  • Kalv
  • Sallader, gröna rätter
  • Fläsk, korv
  • Äggrätter, osträtt
  • Smörgåsar
  • Vilt
  • Nöt, oxkött
  • Pannkaka, crepes, blinis
  • Matpajer
  • Pasta-, nudel-, risrätter
  • Skaldjur
  • Fisk
  • Baka och frukost
  • Bröd, matbröd
  • Frukost, mellanmål
  • Pajer, tårtor, bakelser
  • Bullar, finbröd, kakor ¤
  • Till maten
  • Potatis till maten
  • Pasta, ris mm till mat
  • Annat gott till maten
  • Buljong, såser, röror
  • Grönt till maten
  • Efterrätt
  • Efterrättssåser, krämer ¤
  • Konfekt och godis ¤
  • Kalla efterrätter
  • Varma efterrätter
  • Smått och gott
  • Smårätter
  • Sillrätter, SOS
  • Förrätter

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner