Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Medlemmar
  • » Anne, Kockskolan
  • » Recept
Anne, Kockskolan

Anne, Kockskolan's kök

 
  • Recept

Fisk

Antal recept: 32 st

  • [1]

  • 2

  • 3

  • 4

  • Nästa

  • Müslipanerad laxburgare med äppelröra - recept

    Müslipanerad laxburgare med äppelröra

    Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svårighet: Medel,

  • Snabbgravad lax - recept

    Snabbgravad lax

    Tid: 10 min (+ 2 tim) , Svårighet: Mkt lätt,

  • Snabbgravad ingefärsgös - recept

    Snabbgravad ingefärsgös

    Tid: 20 min (+ 2 tim) , Svårighet: Lätt,

  • Annes i ättika inkokta sommarlax - recept

    Annes i ättika inkokta sommarlax

    Tid: 30 min , Svårighet: Lätt,

  • Ugnsbakad gös med primörer och örtsmör - recept

    Ugnsbakad gös med primörer och örtsmör

    Tid: 30 min , Svårighet: Medel,

  • Fisk- och purjogratäng - recept

    Fisk- och purjogratäng

    Tid: 35 min , Svårighet: Lätt,

  • Lätthalstrad färsk tonfisk på avocado- och papayabädd - recept

    Lätthalstrad färsk tonfisk på avocado- och papayabädd

    Tid: 25 min , Svårighet: Lätt,

  • Rödingburgare med apelsinsmak - recept

    Rödingburgare med apelsinsmak

    Tid: 40 min (+ 20 min) , Svårighet: Medel,

  • Pocherade fiskbullar - recept

    Pocherade fiskbullar

    Tid: 20 min , Svårighet: Medel,

  • [1]

  • 2

  • 3

  • 4

  • Nästa

Innehållsförteckning

  • Mina recept
  • Huvudrätt
  • Köttfärs
  • Fågel, kyckling
  • Potatisrätter
  • Soppor
  • Pizza, texmex, piroger ¤
  • Lamm
  • Kalv
  • Sallader, gröna rätter
  • Fläsk, korv
  • Äggrätter, osträtt
  • Smörgåsar
  • Vilt
  • Nöt, oxkött
  • Pannkaka, crepes, blinis
  • Matpajer
  • Pasta-, nudel-, risrätter
  • Skaldjur
  • Fisk
  • Baka och frukost
  • Bröd, matbröd
  • Frukost, mellanmål
  • Pajer, tårtor, bakelser
  • Bullar, finbröd, kakor ¤
  • Till maten
  • Potatis till maten
  • Pasta, ris mm till mat
  • Annat gott till maten
  • Buljong, såser, röror
  • Grönt till maten
  • Efterrätt
  • Konfekt och godis ¤
  • Kalla efterrätter
  • Varma efterrätter
  • Smått och gott
  • Smårätter
  • Sillrätter, SOS
  • Förrätter

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner