Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Medlemmar
  • » Kockskolan
  • » Recept
Kockskolan

Kockskolan's kök

 
  • Recept

Fisk

Antal recept: 39 st

  • [1]

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • Nästa

  • Brasgädda i kapprock ā la Bengt - recept

    Brasgädda i kapprock ā la Bengt

    Tid: 1 tim (+ 30 min) , Svårighet: Medel,

  • Enkelpanerad strömming helt enkelt - recept

    Enkelpanerad strömming helt enkelt

    Tid: 30 min , Svårighet: Lätt,

  • Gravad laxfisk - grundrecept - recept

    Gravad laxfisk - grundrecept

    Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svårighet: Lätt,

  • Stekt abborre - recept

    Stekt abborre

    Tid: 30 min , Svårighet: Lätt,

  • Dubbelpanerad stekt strömming - recept

    Dubbelpanerad stekt strömming

    Tid: 30 min , Svårighet: Lätt,

  • Fiskburgare - recept

    Fiskburgare

    Tid: 30 min , Svårighet: Medel,

  • Grillad regnbågslax i kapprock (foliepaket) - recept

    Grillad regnbågslax i kapprock (foliepaket)

    Svårighet: Medel,

  • Jansons frestelse - recept

    Jansons frestelse

    Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Lätt,

  • Abborre i folie  - recept

    Abborre i folie

    Tid: 40 min , Svårighet: Lätt,

  • [1]

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • Nästa

Innehållsförteckning

  • Mina recept
  • Huvudrätt
  • Köttfärs
  • Fågel, kyckling
  • Potatisrätter
  • Soppor
  • Inälvor
  • Pizza, texmex, piroger ¤
  • Lamm
  • Kalv
  • Sallader, gröna rätter
  • Fläsk, korv
  • Äggrätter, osträtt
  • Smörgåsar
  • Vilt
  • Nöt, oxkött
  • Pannkaka, crepes, blinis
  • Matpajer
  • Pasta-, nudel-, risrätter
  • Skaldjur
  • Fisk
  • Baka och frukost
  • Bröd, matbröd
  • Frukost, mellanmål
  • Pajer, tårtor, bakelser
  • Bullar, finbröd, kakor ¤
  • Till maten
  • Potatis till maten
  • Pasta, ris mm till mat
  • Annat gott till maten
  • Buljong, såser, röror
  • Grönt till maten
  • Efterrätt
  • Efterrättssåser, krämer ¤
  • Konfekt och godis ¤
  • Kalla efterrätter
  • Varma efterrätter
  • Smått och gott
  • Smårätter
  • Sillrätter, SOS
  • Förrätter

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken Š | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner