Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Medlemmar
  • » Kockskolan
  • » Recept
Kockskolan

Kockskolan's kök

 
  • Recept

Matpajer

Antal recept: 8 st

  • [1]

  • Klassisk svensk pajdeg med vatten - recept

    Klassisk svensk pajdeg med vatten

    Tid: 30 min (+ 1 tim 30 min) , Svårighet: Lätt,

  • Proffsets krispiga pajskal - recept

    Proffsets krispiga pajskal

    Tid: 45 min (+ 1 tim 30 min) , Svårighet: Medel,

  • Pâte brisée, fransk pajdeg med ägg - recept

    Pâte brisée, fransk pajdeg med ägg

    Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svårighet: Medel,

  • Snabb pajdeg till matpaj - recept

    Snabb pajdeg till matpaj

    Tid: 15 min (+ 30 min) , Svårighet: Mkt lätt,

  • Frasig köttfärspaj - recept

    Frasig köttfärspaj

    Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Medel,

  • Quiche lorraine, klassisk fransk fläskpaj - recept

    Quiche lorraine, klassisk fransk fläskpaj

    Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svårighet: Medel,

  • Spanakopita, grekisk spenatpaj eller pirog i filodeg - recept

    Spanakopita, grekisk spenatpaj eller pirog i filodeg

    Svårighet: Medel,

  • Steak and kidney pie, klassisk engelsk kött- och njurpaj - recept

    Steak and kidney pie, klassisk engelsk kött- och njurpaj

    Tid: 2 tim 30 min , Svårighet: Medel,

  • [1]

Innehållsförteckning

  • Mina recept
  • Huvudrätt
  • Köttfärs
  • Fågel, kyckling
  • Potatisrätter
  • Soppor
  • Inälvor
  • Pizza, texmex, piroger ¤
  • Lamm
  • Kalv
  • Sallader, gröna rätter
  • Fläsk, korv
  • Äggrätter, osträtt
  • Smörgåsar
  • Vilt
  • Nöt, oxkött
  • Pannkaka, crepes, blinis
  • Matpajer
  • Pasta-, nudel-, risrätter
  • Skaldjur
  • Fisk
  • Baka och frukost
  • Bröd, matbröd
  • Frukost, mellanmål
  • Pajer, tårtor, bakelser
  • Bullar, finbröd, kakor ¤
  • Till maten
  • Potatis till maten
  • Pasta, ris mm till mat
  • Annat gott till maten
  • Buljong, såser, röror
  • Grönt till maten
  • Efterrätt
  • Efterrättssåser, krämer ¤
  • Konfekt och godis ¤
  • Kalla efterrätter
  • Varma efterrätter
  • Smått och gott
  • Smårätter
  • Sillrätter, SOS
  • Förrätter

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner