Grillad grön- och rosépepparrullad fläskfilé
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Så lagas fläskfilé >

 

 

Om utegrillning >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Grillad grön- och rosépepparrullad fläskfilé

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 152

Kcal / portion: 239

GBR (GI) / port: 0

Recept: 958 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 25%

Fett: 5%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 158 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så lagas fläskfilé > Äts ej

Om utegrillning > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (35 min )

  1. Sätt på utegrillen. Grilla på indirekt värme (sidvärme, eller gallerhöjd 10 cm) under lock.
  2. Ta ut köttet ur kylskåpet. Kött bör vara rumstempererat inför grillning.
  3. Förbered alla tillbehör till maten, potatis, sallad eller dylikt. Skär köttet i portionsbitar.
  4. Filé: Krossa grön- och rosépeppar (i en mortel). Penlsla köttet med lite olja och rulla filén i peppar­blandningen. Stick in en stektermometer.
  5. Grilla 20-30 minuter till kärntemperatur 63-65°C. Vänd köttet så att alla sidor får fin färg. Låt köttet vila 5-10 minuter före servering.

Passar till

Grillad grönsaksblandning

Grillade skivade rotfrukter

Grillbakad potatis

Grillbakad sötpotatis

Aromsmör

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem