För att kunna se bilden och kunna lägga in egna recept måste du vara inloggad som medlem.

Bli medlem (gratis)

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Örtgriljering av skinka

Lägg till ingredienser

Antal skinkor: 1

Senap skånsk

2.0 

dl

Äggula

2.0 

styck

Vitlök torkad

2.0 

klyftor

Formfranska

4.0 

skivor

Persilja

30.0 

gram

Basilika

30.0 

gram

 

Kockskolan:

 

Om griljering >

 

 

Så lagas skinka >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 185

Kcal / portion: 708

GBR (GI) / port: 7

Recept: 708 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 7%

Kolhydrater: 23%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 383 gram)

Ingredienser

Visa:

Senap skånsk 2.0 dl 51%

Äggula 2.0 styck 14%

Vitlök torkad 2.0 klyftor 2%

Formfranska 4.0 skivor 29%

Persilja 30.0 gram 1%

Basilika 30.0 gram 1%

 

Kockskolan:

Om griljering > Äts ej

Så lagas skinka > Äts ej

Tillagning (20 min )

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Blanda senap med gulor och pressad vitlök. Låt stå en stund.
  3. Kantskär bröd. Lägg i en matberedare tillsamans med örter. Mixa till ett grönt ströbröd.
  4. Bred ut senapsblandningen på skinkan. Sikta över brödmixet. 
  5. Griljera i ugnen cirka 10-15 minuter.

Kockens kommentar

När vi kockar river inkråmet av vitt bröd pratar vi om mie de pain.

Skriv in en kommentar.

Fler recept inom Skinkstek, julskinka

Liknande recept som Örtgriljering av skinka