Apelsingriljering av skinka

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Apelsingriljering av skinka

Lägg till ingredienser

Antal skinkor: 1

Senap svensk

2.0 

dl

Äggula

2.0 

styck

Apelsin hel

2.0 

styck

Kryddnejlika mald

1.0 

krm

Skinka rimmad kokt

1.0 

styck

Ströbröd

3.0 

msk

 

Kockskolan:

 

Om griljering >

 

 

Så lagas skinka >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 155

Kcal / portion: 4636

GBR (GI) / port: 2

Recept: 4636 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 23%

Fett: 5%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 2988 gram)

Ingredienser

Visa:

Senap svensk 2.0 dl 8%

Äggula 2.0 styck 2%

Apelsin hel 2.0 styck 3%

Kryddnejlika mald 1.0 krm 0%

Skinka rimmad kokt 1.0 styck 84%

Ströbröd 3.0 msk 2%

 

Kockskolan:

Om griljering > Äts ej

Så lagas skinka > Äts ej

Tillagning (20 min )

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Riv skalet på apelsiner. Blanda apelsinskal, senap, äggula och kryddnejlika.
  3. Bred på julskinka. Lägg skinkan i en långpanna. Strö över ströbröd.
  4. Sätt in i ugn tills den har fått gyllenbrun färg (10-15 minuter).

Fler recept inom Skinkstek, julskinka

Liknande recept som Apelsingriljering av skinka