
Fredrik Erikssons Vodka & Limesill
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 275

Kcal / portion: 322

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1290 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 24%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 0%
Ingredienser
5-minuterssill (ABBA) } 1.0 förp. 31%
Creme fraiche 1.5 dl 38%
Majonnäs äkta 3.0 msk 23%
Vodka 2.5 msk 6%
Lökpulver } 1.0 tsk 1%
Svartpeppar mald 1.0 krm 0%
Lime färskpressad 1.0 styck 1%
Kock: Fredrik Eriksson *
Uppdragsgivare: Abba
Tillagning (10 min )
- Riv skal och pressa saft ur lime.
- Rör ihop alla ingredienser till såsen. Blanda med sillbitar.
Fler recept inom Sillrätter
Liknande recept som Fredrik Erikssons Vodka & Limesill
-
Svenskt sillbord - checklista
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Inlagd sill
Tid: 20 min (+ 6 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Matjeröra i glas
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Klassisk gubbröra ¤
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Matjessill med gräddfil & gräslök
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Fräsch yoghurtsill
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Tångsill
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Pestosill
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Basilikasill
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kryddpepparsill med gräddfilsprimörer och citronvinaigrette
Svårighet: Medel, Receptgivare: Fredrik Eriksson *