Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 385

Kcal / portion: 2325

GBR (GI) / port: 1
Recept: 2325 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 26%
Fett: 31%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Hårdost lagrad 600.0 gram 100%
Brännvin (kryddat) 4.0 gram 0%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (5 min + 3 tim )
- Lägg ost i en påse. Slå på spriten. Låt ligga i kylskåp några timmar, ju längre desto godare.
Kockens kommentar
Kocken rekomenderar Herrgård- eller fläderbrännvin.
Fler recept inom Tillbehör
Liknande recept som Brännvinsost
-
Kokt potatis - grundrecept
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Färsk potatissallad med jordgubbar
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Somrig potatis- och grönsakssallad
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kryddig melonsallad
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Grönsallad helt enkelt
Tid: 7 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Bakade primörbetor med ansjovissmör
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Fraiche crème med rödlök
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Färskost med dill, citron och vitlök
Tid: 5 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Almas rabarberlemonad
Tid: 1 tim 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Enbär- och timjancrème
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan