
Haricots verts med vinägerrussin (tillbehör)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 111

Kcal / portion: 159

GBR (GI) / port: 1
Recept: 634 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 7%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 3%
Ingredienser
Russin 0.5 dl 13%
Rödvinsvinäger 0.5 dl 2%
Haricots verts frysta 400.0 gram 22%
Örtsalt ¤ 1.0 msk 2%
Schalottenlök 1.0 styck 3%
Rapsolja blommig 3.0 msk 53%
Kock: Kocklandslaget
Uppdragsgivare: Svensk Raps
Tillagning (10 min + 12 tim )
- Koka upp russin som hastigast i lite vatten. Häll av vattnet. Blanda i vinäger. Låt dra över natten.
- Strimla schalottenlök.
- Blanchera (lägg i kallt vatten och koka upp) haricots verts. Häll av vatten och kyl med kallt vatten. Blanda med russin, lök, örtsalt och olja.
Fler recept inom Kocklandslaget ta bort
Liknande recept som Haricots verts med vinägerrussin (tillbehör)
-
Chorizo med grillade rotfrukter och yoghurtdressing
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kocklandslaget
-
Kikärts- och rotfruktscurry med råris och cashewnötter
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kocklandslaget
-
Haricots verts med vinägerrussin (tillbehör)
Tid: 10 min (+ 12 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kocklandslaget
-
Svampsoppa med tomatbruschetta
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kocklandslaget
-
Grillad lax med sparris- och färskpotatissallad
Tid: 40 min , Svårighet: Halvavancerat, Receptgivare: Svensk Raps
-
Lammfärsrulle med grekisk inspiration
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kocklandslaget
-
Grillad kryddmarinerad fläskkotlett med dragonrisotto
Tid: 30 min , Svårighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kocklandslaget
-
Grillad lammrygg med sallad på sötpotatis smaksatt med apelsin
Tid: 1 tim , Svårighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kocklandslaget
-
Grov baguette med grillad kyckling och mojo rojo
Tid: 30 min , Svårighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kocklandslaget
-
Ceviche på pilgrimsmusslor
Tid: 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Svensk Raps