Lägg till ingredienser

Sats ā 10 stycken: 1

Filmjölk

2.0 

dl

Ägg

2.0 

styck

Vetemjöl

3.0 

dl

Bakpulver

2.0 

tsk

Strösocker

2.0 

tsk

Smör normalsaltat

2.0 

msk

Spenat färsk

70.0 

gram

Salt

 

 

 

Kockskolan:

 

Plättlagg >

 

 

Om pannkakor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 209

Kcal / portion: 1162

GBR (GI) / port: 38

Recept: 1162 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 8%

Kolhydrater: 28%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 557 gram)

Ingredienser

Visa:

Filmjölk 2.0 dl 11%

Ägg 2.0 styck 11%

Vetemjöl 3.0 dl 55%

Bakpulver 2.0 tsk 1%

Strösocker 2.0 tsk 3%

Smör normalsaltat 2.0 msk 17%

Spenat färsk 70.0 gram 1%

Salt 0%

 

Kockskolan:

Plättlagg > Äts ej

Om pannkakor > Äts ej

Tillagning (30 min )

  1. Smält smör.
  2. Lägg alla ingredienser i en mixer. Mixa.
  3. Stek plättar i plättlagg. Ha i lite fett innan den första stekningen sedan behövs det inte.

Alternativ

Pannkakor, plättar grundrecept

Fler recept inom Pannkakor, plättar

Liknande recept som Spenatplättar