Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 138

Kcal / portion: 34

GBR (GI) / port: 0
Recept: 550 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 4%
Kolhydrater: 12%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Oxfilé skivad 200.0 gram 44%
Rödlök 0.5 styck 6%
Kapris 0.5 dl 2%
Senap fransk osötad 1.0 msk 3%
Salt 0.5 tsk 0%
Crostini } 16.0 styck 45%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (15 min )
- Skiva och rosta baguetteskivor om inte färdiga crostini finns.
- Skala och finhacka rödlök.
- Skär ner oxfilén i mindre bitar. Grovmixa köttet till färs i matberedare.
- Tillsätt kapris, senap, salt, lite peppar och merparten av löken i matberedaren.
Tryck startknappen på beredaren några gånger så att ingredienserna blandar sig, men inte mer. - Gör små bollar av smeten och lägg på brödskivorna. Garnera med lite lök.
Fler recept inom Snittar & toasts
Liknande recept som Miniråbiff på crostini ¤
-
Heta ostquesadillas (drinktilltugg)
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Råbiff på pumpernickel
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Getost och paprika
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Potatiskaka med lax och crème fraîche (drinktilltugg)
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Brie & papaya quesadillas (drinktilltugg)
Tid: 35 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Quesadilla med salami (drinktilltugg)
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Grilltoast guacamole (drinktilltugg)
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Frasvåfflor med löjrom, crème fraîche och rödlök
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Avokado- och sardellröra på crostini
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Thai räktoast (drinktilltugg)
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan