Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 123

Kcal / portion: 199

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1195 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 9%
Kolhydrater: 5%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Pumpa fruktkött 500.0 gram 11%
Grön sparris färsk 12.0 styck 5%
Olivolja 0.5 dl 31%
Matjessill 200.0 gram 53%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (20 min )
- Skala och kärna ur pumpan.
Skär i små bitar. Skiva sillen.
Ansa sparris och skär i stora bitar. - Hetta upp olivolja i en stekpanna.
Stek pumpa och sparris tills pumpan mjuknat. Salta och peppra lätt.
Dra åt sidan och låt svalna.
Blanda med sill.
Fler recept inom Påsksill
Liknande recept som Sillsallad med pumpa och sparris
-
Champagnesill
Tid: 15 min (+ 36 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sturegallerian
-
Matjessill med gräddfil & gräslök
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Löksill
Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Gubbröra ¤
Tid: 12 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Tore Wretman
-
Äppelsill med ingefära
Tid: 1 tim (+ 24 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Matjesgravad strömming med ägg och rödlök
Tid: 1 tim (+ 18 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Senapssill
Tid: 5 min (+ 24 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Basilikasill
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Matjesröra i glas
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Örtagårdssill
Tid: 5 min (+ 2 tim 10 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan