Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 176

Kcal / portion: 339

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1356 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 15%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Mozzarelline 200.0 gram 38%
Tomater 2.0 st stora 5%
Kapris 2.0 msk 1%
Pesto Genovese 140.0 gram 57%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (7 min )
- Hacka kapris och blanda med pesto.
- Hacka tomater.
- Blanda mozzarellini med tomater och kaprispeston.
Kockens kommentar
Mozzarelline är små kulor av mozzarella. Fungerar som lätt måltid med bröd till.
Alternativ
Fler recept inom Kall inkokt lax
Liknande recept som Mozzarellinesallad med oliv- & kaprispesto (förrätt) ¤
-
Mozzarellinesallad med oliv- & kaprispesto (förrätt) ¤
Tid: 7 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kall inkokt lax
Tid: 40 min (+ 1 tim) , Svårighet: Avancerat, Receptgivare: Sv. Institutet SI
-
Chokladig cheesecakemousse (efterrätt)
Tid: 15 min (+ 30 min) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan