Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 182

Kcal / portion: 372

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1488 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 22%
Fett: 10%
Kolhydrater: 0%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Serranoskinka rökt 8.0 skivor 16%
Saltrulle kokt 8.0 skivor 6%
Kalkonbröst kokt 8.0 skivor 26%
Medvurst rökt (fett 35%) 8.0 skivor 21%
Rostbiff tillagad skivad 8.0 skivor 19%
Salami 8.0 skivor 19%
Ger 12 skivor/portion
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Rulla köttskivorna som på bilden och lägg upp på ett serveringsfat.
PASSAR TILL
Fler recept inom Kötträtter
Liknande recept som Charketuriplatta
-
Lufttorkad skinka
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Wallenbergare baby (till buffé)
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Sotad oxfilé med prästostcreme på grovt bröd
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Melon med skinka
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kall rostbiff med senapsröra
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Rostbiff
Tid: 1 tim 30 min (+ 10 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Charketuriplatta
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Sesams kycklingspett
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kycklingbullar
Tid: 25 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Fågelpaté
Tid: 1 tim 5 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan