Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 207

Kcal / portion: 321

GBR (GI) / port: 5
Recept: 1286 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 13%
Fett: 9%
Kolhydrater: 17%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Ljust matbröd 4.0 skivor 41%
Chèvre 150.0 gram 40%
Parmaskinka skivad 12.0 skivor 27%
Cocktailtomater 8.0 styck 2%
Basilika finhackad 4.0 msk 0%
Olivolja 0%
Kock: Sofia
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (20 min )
- Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg brödskivorna i en ugnsfast form. Ringla över olivolja och strö över salt. - Skär chévreosten i portionsbitar.
Linda in varje ostbit i 3 skivor parmaskinka och lägg den ovanpå brödskivorna.
Placera två cocktailtomater ovanpå osten.
Ringla över honung och strö över lite salt. - Grädda i ugnen tills tomaterna pyser och osten har smält något (det tar ca 10 min). Strö över hackad basilika.
Fler recept inom Mackor
Liknande recept som Parmainlindad chèvre med honung på grovt bröd
-
Köttdagobert
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Club sandwich - aristokratisk kycklingmacka
Tid: 15 min (+ 20 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Skinktoast
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Köttbullsmacka med rödbetsmajonnäs
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Panini med brie och salami
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Knäckemacka med grillad squash, chevreost, sallad och balsamsirap
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Panini med leverpastej och gurka
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Panini med kalkon
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Flatålsmacka med äggröra (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Varm räktoast med mango, chili och tomat
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan