Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 195

Kcal / portion: 648

GBR (GI) / port: 24
Recept: 2591 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 5%
Kolhydrater: 24%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Ciabatta bröd 4.0 styck 59%
Pizzasås 1.5 dl 8%
Skinka kokt på burk 400.0 gram 16%
Hårdost riven 100.0 gram 14%
Oliver gröna el. svarta 20.0 styck 3%
Oregano 2.0 msk 0%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (20 min )
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Halvera brödet och bred på pizzasås.
Skär skinka och oliver i mindre bitar.
Strö riven ost över. - Sätt in i ugnen 10-15 min tills osten smält och fått fin färg. Krydda lätt med salt och strö över oregano.
Kockens kommentar
Variera med att lägga på traditionella pizzapålägg i stället för skinka.
Se: Menyse Recept Pizza.
PASSAR TILL
Fler recept inom Mackor
Liknande recept som Ciabattapizza med skinka
-
Köttdagobert
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Club sandwich - aristokratisk kycklingmacka
Tid: 15 min (+ 20 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Skinktoast
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Köttbullsmacka med rödbetsmajonnäs
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Panini med brie och salami
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Knäckemacka med grillad squash, chevreost, sallad och balsamsirap
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Panini med leverpastej och gurka
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Panini med kalkon
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Flatålsmacka med äggröra (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Varm räktoast med mango, chili och tomat
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan