Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 300

Kcal / portion: 585

GBR (GI) / port: 4
Recept: 2339 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 21%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Smördegsplattor fryst 4.0 styck 54%
Sardiner konserverad 400.0 gram 37%
Bacon 4.0 skivor 11%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (25 min )
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Lägg smördegsplattorna på en ugnsplåt.
Lägg sedan på sardiner och överst en skiva bacon. - Sätt in i ugnen cirka 20 minuter, tills smördegen svällt upp och blivit fluffig.
Fler recept inom Mackor
Liknande recept som Fluffiga varma sardiner
-
Köttdagobert
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Club sandwich - aristokratisk kycklingmacka
Tid: 15 min (+ 20 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Skinktoast
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Köttbullsmacka med rödbetsmajonnäs
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Panini med brie och salami
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Knäckemacka med grillad squash, chevreost, sallad och balsamsirap
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Panini med leverpastej och gurka
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Panini med kalkon
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Flatålsmacka med äggröra (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Varm räktoast med mango, chili och tomat
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan