Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 202

Kcal / portion: 479

GBR (GI) / port: 9
Recept: 1917 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 9%
Kolhydrater: 15%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Baguette mini 4.0 styck 37%
Ägg 4.0 styck 13%
Sardiner konserverad 400.0 gram 45%
Sallatsblad 4.0 styck 1%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (12 min )
- Hårdkoka ägg 8-10 min.
Lägg i kallt vatten och låt dem kallna.
Skala och skiva äggen. - Dela smörgåsarna och bred på lite smör.
Lägg på ett sallatsblad, ägg och sardiner.
Fler recept inom Mackor
Liknande recept som Halvbaguette med ägg och sardin
-
Köttdagobert
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Club sandwich - aristokratisk kycklingmacka
Tid: 15 min (+ 20 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Skinktoast
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Köttbullsmacka med rödbetsmajonnäs
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Panini med brie och salami
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Knäckemacka med grillad squash, chevreost, sallad och balsamsirap
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Panini med leverpastej och gurka
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Panini med kalkon
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Flatålsmacka med äggröra (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Varm räktoast med mango, chili och tomat
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan