Halvbaguette med ägg och sardin

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Halvbaguette med ägg och sardin

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Baguette mini

4.0 

styck

Ägg

4.0 

styck

Sardiner konserverad

400.0 

gram

Sallatsblad

4.0 

styck

Smör normalsaltat

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 202

Kcal / portion: 479

GBR (GI) / port: 9

Recept: 1917 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 14%

Fett: 9%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 238 gram)

Ingredienser

Visa:

Baguette mini 4.0 styck 37%

Ägg 4.0 styck 13%

Sardiner konserverad 400.0 gram 45%

Sallatsblad 4.0 styck 1%

Smör normalsaltat 0%

Tillagning (12 min )

  1. Hårdkoka ägg 8-10 min.
    Lägg i kallt vatten och låt dem kallna.
    Skala och skiva äggen.

  2. Dela smörgåsarna och bred på lite smör.
    Lägg på ett sallatsblad, ägg och sardiner.

Fler recept inom Mackor

Liknande recept som Halvbaguette med ägg och sardin