Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 96

Kcal / portion: 130

GBR (GI) / port: 1
Recept: 519 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 6%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Ansjovis-/sardellfiléer 15.0 styck 31%
Gul lök hackad 1.0 dl 4%
Kapris hackad 1.5 dl 9%
Rödbetor inlagda 3.0 dl 17%
Äggula 4.0 styck 39%
Kock: Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Hacka ansjovisfiléer och lägg dem i en liten ring mitt på varje tallrik. Ringen ska vara så stor att en äggula får plats inuti.
- Lägg lök, kapris och hackade rödbetor i ringar runt om ansjovisen. Placera till sist äggulan i mitten och servera.
Fler recept inom Sillrätter
Liknande recept som Solöga/Fågelbo
-
Tångsill
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Basilikasill
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Svenskt sillbord - checklista
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Fräsch yoghurtsill
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Pestosill
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Strömmingslåda med fransk senap och tomatsås
Tid: 55 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Matjesröra i glas
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Sellerisill med wasabismak
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Smakrik sillsallad med tomater
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Gubbröra
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan