Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 174

Kcal / portion: 288

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1151 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 13%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Inläggningssill 400.0 gram 73%
Yoghurt turkisk 2.0 dl 21%
Ingefära färsk 3.0 cm 2%
Citronskal 1.0 styck 0%
Dill finhackad 1.0 msk 0%
Sambal oelekpasta } 0.5 tsk 0%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (40 min )
- Häll av spadet från sillen.
Skär i 2 cm-stora bitar.
Skala och riv ingefära.
Riv skal från citron.
Finhacka dill. - Blanda alla ingredienser i en bunke.
Låt stå och dra i 30 minuter.
Fler recept inom Sillrätter
Liknande recept som Fräsch yoghurtsill
-
Tångsill
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Basilikasill
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Svenskt sillbord - checklista
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Fräsch yoghurtsill
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Pestosill
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Strömmingslåda med fransk senap och tomatsås
Tid: 55 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Matjesröra i glas
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Sellerisill med wasabismak
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Smakrik sillsallad med tomater
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Gubbröra
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan