Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 314

Kcal / portion: 463

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1852 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 15%
Fett: 29%
Kolhydrater: 0%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Inläggningssill 400.0 gram 45%
Basilika 1.0 kruka 0%
Olivolja 1.0 dl 41%
Sambal oelekpasta } 0.5 tsk 0%
Salt 0.5 tsk 0%
Parmesan nyriven 1.5 dl 14%
Citronskal 0.5 styck 0%
Kock: Anne, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (40 min )
- Häll av spadet från sillen.
Skär i 2-cm stora bitar.
Riv parmesan.
Riv citronskal. - Lägg i matmixer alla ingredienserna utom sillen. Mixa hastigt.
- Lägg sill och mix i en burk eller bunke.
Låt stå och dra i 30 minuter.
Fler recept inom Sillrätter
Liknande recept som Pestosill
-
Tångsill
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Basilikasill
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Svenskt sillbord - checklista
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Fräsch yoghurtsill
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Pestosill
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Strömmingslåda med fransk senap och tomatsås
Tid: 55 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Matjesröra i glas
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Sellerisill med wasabismak
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Smakrik sillsallad med tomater
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Gubbröra
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan