Kalori- och GI:
 
    
                Kcal / 100 gram: 107
 
    
                Kcal / portion: 230
 
    
                GBR (GI) / port: 12
Recept: 920 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 0%
Kolhydrater: 21%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Risoni pastakorn 6.0 dl 77%
Salt 0%
Tillbehör:
Vindruvor gröna 4.0 dl 22%
Romansallat baby 0.5 kruka 1%
Olivolja 0%
Kockskolan:
Om dekorativ pasta > Äts ej
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (20 min )
- Koka risonin i lättsaltat vatten i cirka 10 minuter (se förpackning).
- Tvätta och dela druvorna på mitten. Ta ur eventuella kärnor. Skölj och finstrimla sallat.
- Blanda risoni med druvor och sallad. Häll över lite olivolja. Smaka av.
Kockens kommentar
Risoni är pastakorn som används i soppa eller på samma sätt som ris till maträtter. Läs mer > Om dekorativ pasta.
Fler recept inom Pasta till mat
Liknande recept som Risoni med vindruvor, tillbehör till mat
- 
                
                    Kokt pasta till mat, så kokas pastaTid: 15 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Stuvade makaroner till matTid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Risoni med svamp, tiibehör till matTid: 20 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan 
- 
                
                    Risoni med vindruvor, tillbehör till matTid: 20 min , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan 
- 
                
                    Färgglad pasta till barnkalasTid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan 
 
              
               Spara recept
                  Spara recept
                 Skriv ut recept
                  Skriv ut recept
                 Lägg i inköpslistan
                  Lägg i inköpslistan
                 Slumpa recept
                  Slumpa recept
                 
                     
                              