Risoni med vindruvor, tillbehör till mat

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Risoni med vindruvor, tillbehör till mat

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Risoni pastakorn

6.0 

dl

Salt

 

 

 

Tillbehör:

 

Vindruvor gröna

4.0 

dl

Romansallat baby

0.5 

kruka

Olivolja

 

 

Salt och peppar

 

 

 

Kockskolan:

 

Om dekorativ pasta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 107

Kcal / portion: 230

GBR (GI) / port: 12

Recept: 920 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 0%

Kolhydrater: 21%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 215 gram)

Ingredienser

Visa:

Risoni pastakorn 6.0 dl 77%

Salt 0%

 

Tillbehör:

Vindruvor gröna 4.0 dl 22%

Romansallat baby 0.5 kruka 1%

Olivolja 0%

Salt och peppar 0%

 

Kockskolan:

Om dekorativ pasta > Äts ej

Tillagning (20 min )

  1. Koka risonin i lättsaltat vatten i cirka 10 minuter (se förpackning).
  2. Tvätta och dela druvorna på mitten. Ta ur eventuella kärnor. Skölj och finstrimla sallat.
  3. Blanda risoni med druvor och sallad. Häll över lite olivolja. Smaka av.

Kockens kommentar

Risoni är pastakorn som används i soppa eller på samma sätt som ris till maträtter. Läs mer > Om dekorativ pasta.

Fler recept inom Pasta till mat

Liknande recept som Risoni med vindruvor, tillbehör till mat