69 recept med Sillrätter, SOS
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Inlagd sill
Att lägga in färsk sill själv är vanskligt. Har man för lite salt, syra eller...
Tid: 20 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                174 Kcal / 100g
                222 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Svenskt sillbord - checklista
Tips: Skapa Ditt eget sillbord. Leta upp intressanta recept och klicka "Lä...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                0 Kcal / 100g
                0 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Löksill
Använd inläggningssill, inte färsk sill. Att lägga in färsk sill själv är van...
Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                173 Kcal / 100g
                220 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Matjessill med gräddfil och gräslök
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
                215 Kcal / 100g
                211 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Klassisk sillsallad
Detta recept är en förenkling av Tore Wretmans sillsallad beskriven i han...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                112 Kcal / 100g
                131 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Inlagd glasmästarsill
Hållbarhet: Sillen håller sig i sin lag upp till en vecka i kylskåp. Att lägg...
Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                209 Kcal / 100g
                209 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Gubbröra
Detta är en av många varianter av gubbröra. Basen är hårdkokta ägg, s...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                206 Kcal / 100g
                247 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Ättiksströmming, inlagd strömming
Dubbelpanerad strömming bör överstekas vilket fungerar bäst vid inläggning, s...
Tid: 20 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                204 Kcal / 100g
                221 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Sursild - enkel norsk inlagd sill
Att lägga in färsk sill själv är vanskligt. Har man för lite salt, syra e.d. vi...
Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
                192 Kcal / 100g
                212 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Solöga, Fågelbo
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                122 Kcal / 100g
                182 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion