8 recept med Stekt ristillbehör
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Pilaffris grundrecept
Pilaff (turk. pilav, persiska = polow) är en klassisk orientalisk risrä...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
95 Kcal / 100g
297 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Saffransrisotto med kräftstjärtar (tillbehör)
Fungerar som tillbehör till mat, eller som lättare måltid. För att risotton s...
Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Kock:
158 Kcal / 100g
471 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Risottoris grundrecept
Risotto är en maträtt med allehanda inblandning, till exempel grovriven svamp...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
115 Kcal / 100g
302 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Risibisi, ris med ärter (tillbehör)
Risibisi är italiensk lek med ord. "Risi e bisi" = ris och ärter. F...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
118 Kcal / 100g
301 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Saffransrisotto (tillbehör)
Passar väl till stekt kött och fisk. För att risotton skall få den "rätt...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:
137 Kcal / 100g
327 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Paprikarisotto (tillbehör)
Passar till de allehanda maträtter. För att risotton skall få den "rätta...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
115 Kcal / 100g
269 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Nässelrisotto (tillbehör)
Späda vårskott av brännnässla och etternässla kan ätas råa, eller användas i ...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
150 Kcal / 100g
349 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Grapefruktsrisotto (tillbehör)
För att risotton skall få den "rätta" krämigheten används medelko...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:
118 Kcal / 100g
491 Kcal / portion
GBR (GI) 16 / portion