11 recept med Kroppkakor, palt
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Klassisk klimp till köttsoppa
Wretman: Klimp serveras egentligen bara till en riktig köttsoppa. Man bör k...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
132 Kcal / 100g
130 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Små kroppkakor med kvibilleost
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
184 Kcal / 100g
84 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Semmelknödel - Semmelklösse, klimp av bröd
Knödel (sv. klimp) kallas degklumparna i Sydtyskland, medan de benämns Klös...
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
207 Kcal / 100g
259 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Linskroppkakor med brynt smör
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
158 Kcal / 100g
556 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Kartoffelknödeln, Kartoffelklösse, Ölandskroppkakor på tyskt vis
Knödel (sv. klimp) kallas degklumparna i Sydtyskland, medan de benämns Klösse...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
88 Kcal / 100g
164 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Smålandskroppkakor, klassiska småländska vita kroppkakor
Bäst är att använda vinterpotatis t.ex. Bintje. Överbliven kokt potatis från ...
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
191 Kcal / 100g
877 Kcal / portion
GBR (GI) 15 / portion
-
Ölandskroppkakor, klassiska öländska kroppkakor
Ölandskroppkakor lagas av kokt och rå potatis. Andelen rå varierar från 50% t...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
212 Kcal / 100g
1008 Kcal / portion
GBR (GI) 17 / portion
-
Vita delikatesskroppkakor från Öland enligt klassiskt recept från Gammelbygården
Detta är ett klassiskt recept på extra fina, minikroppkakor som serveras til...
Tid: 3 tim (+ 48 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Gammalsbygården
146 Kcal / 100g
440 Kcal / portion
GBR (GI) 19 / portion
-
Klassisk pitepalt ā la Wretman
Receptet enligt Tore Wretmans Svensk Husmanskost. Jämför med recept > Pa...
Svarighet: Medel, Kock:
216 Kcal / 100g
892 Kcal / portion
GBR (GI) 21 / portion
-
Palt och flatpalt (med kornmjöl)
Palt skall på klassiskt vis innehålla kornmjöl. Vetemjöl behövs för att binda...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
246 Kcal / 100g
1334 Kcal / portion
GBR (GI) 21 / portion