17 recept med Lever, njure
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Ragnons de veau Bordelaise, bräserad kalvnjure i rödvinssås
Bordealaise = från Bordeaux i södra Frankrike, vilket brukar innebära att röd...
Tid: 2 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
160 Kcal / 100g
820 Kcal / portion
GBR (GI) 16 / portion
-
Terrine de Foie Gras - ugnsbakad ank- eller gåslever
Svarighet: Medel, Kock: Cellier du Périgord
172 Kcal / 100g
58 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Fågelpaté
Patén kan med fördel lagas dagen innan den ska ätas, den blir då krämigare, saf...
Tid: 1 tim 5 min , Svarighet: Medel, Kock:
193 Kcal / 100g
207 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rognons de veau sauce Madčre, flamberad kalvnjure i madeirasås
Obs! Flambera utanför spisen om avståndet till fläkten är kort. Se under alla...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
207 Kcal / 100g
956 Kcal / portion
GBR (GI) 17 / portion
-
Stekt lever ā la Anglaise eller Suédoise
Lever serveras "ā la minute" dvs snabbt lagat och genast serverad. ...
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
229 Kcal / 100g
1047 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Leverpaté med cumberlandsås
Tid: 2 tim (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
252 Kcal / 100g
313 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Dansk leverpastej med cumberlandsås
Tid: 1 tim 55 min (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
278 Kcal / 100g
254 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion