17 recept med Anka och gås
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Sprängd (rimmad) gås utan krås
"Sprängd" är ett gammat uttryck för rimmad (insaltad), det vill säg...
Tid: 2 tim 30 min (+ 120 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock:
332 Kcal / 100g
538 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Helstekt gås utan krås (grundrecept)
Portions- och näringsberäkning är speciellt och extra komplicerat för varor s...
Tid: 4 tim , Svarighet: Avancerat, Kock:
195 Kcal / 100g
395 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Canard/caneton ā la presse - pressad anka, även kallad ā la rouennaise eller canard au sang (blodanka)
Canard ā la presse benämndes ursprungligen canard au sang ("blodanka&quo...
Tid: 1 tim , Svarighet: Avancerat, Kock:
488 Kcal / 100g
1016 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ankbröst med pumpa, brysselkål och vinägersky
Anka är fet mat, men det mesta av fettet sitter i skinnet. Här beräknas por...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
96 Kcal / 100g
491 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Hel ugnslagad apelsinanka
Ankan skall stekas på galler vilket bäst sker i en ugnspanna med gallertills...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
304 Kcal / 100g
662 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Ankbröst med mango och brysselkålssallad
Anka är fet mat, men det mesta av fettet sitter i skinnet. Här beräknas porti...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:
326 Kcal / 100g
1056 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Canard aux Montmorency, anka med körsbärssås
Ärtpuré kan formas till en elegant "puck"(cylinder) men smeten måst...
Tid: 1 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
247 Kcal / 100g
1604 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Gåsbröst ā la anka på päronbädd
Gås och anka tillagas på samma sätt. Det är fet mat, men det mesta av fettet ...
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
245 Kcal / 100g
715 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Ugnslagat ank- eller gåsbröst med rödlökssky, brysselkål, äpple och hasselbackspotatis
Energi: Anka är fet mat, men det mesta av fettet sitter i skinnet. Här berä...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
133 Kcal / 100g
626 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Confit de Canard, uppvärmd konservanka
Confit de Canard (anka kokt i olja) är en vanlig rätt i Frankrike. Sådan kons...
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
305 Kcal / 100g
933 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel