17 recept med Anka och gås
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Confit de Canard, uppvärmd konservanka
Confit de Canard (anka kokt i olja) är en vanlig rätt i Frankrike. Sådan kons...
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
305 Kcal / 100g
933 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Krispiga ankbröst med blåbärssås och råstekt potatis
Receptet är kaloririkt pga att ankbröst med fettkant är kaloririkt. Om inte fet...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
312 Kcal / 100g
1375 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Ankbröst med mango och brysselkålssallad
Anka är fet mat, men det mesta av fettet sitter i skinnet. Här beräknas porti...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:
326 Kcal / 100g
1056 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Glaserade ankbröst med hasselbackspotatis
Anka är fet mat, men det mesta av fettet sitter i skinnet. Här beräknas porti...
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
331 Kcal / 100g
1273 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Sprängd (rimmad) gås utan krås
"Sprängd" är ett gammat uttryck för rimmad (insaltad), det vill säg...
Tid: 2 tim 30 min (+ 120 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock:
332 Kcal / 100g
538 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ginanka med pinjenötter i honungssås
Gin till ankan ger enbärssmak.
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
334 Kcal / 100g
1219 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Canard/caneton ā la presse - pressad anka, även kallad ā la rouennaise eller canard au sang (blodanka)
Canard ā la presse benämndes ursprungligen canard au sang ("blodanka&quo...
Tid: 1 tim , Svarighet: Avancerat, Kock:
488 Kcal / 100g
1016 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel