33 recept med Kokt fisk, fiskbullar
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Torskfilé med ägg och ärter i smörsås
Näringsberäkning: Bacon som steks tappar mycket fett och vatten vid steknin...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
172 Kcal / 100g
829 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Sole ā la Normande, klassisk sjötunga från Normandie
Kräftor krossas och används för smakens skull. Eftersom tillgången på kräftor...
Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
199 Kcal / 100g
858 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Gäddqueneller på klassiskt vis med panad
Kokta avrunna queneller kan tillredas i förväg och sparas i kylen någon dag e...
Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
181 Kcal / 100g
1268 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
Fisk
- Gravad, rimmad fisk
- Ceviche
- Inkokt fisk
- Kokt fisk, fiskbullar
- Lutfisk
- Pannstekt, halstrad laxfisk
- Pannstekt, halstrad vitfisk
- Pannstekt strömming, makrill
- Fiskburgare
- Ugnslagad laxfisk
- Ugnslagad vitfisk
- Vitfiskgratäng, låda
- Grillad och rökt fisk
- Friterad fisk
- (Sillrätter, SOS >)
- (Fisksoppa, gryta >)