22 recept med Fruktpajer, bärpajer
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Blåbärspaj eller hallonpaj
Blanda gärna blåbären med hallon. Använd helst färska bär. Frysta bär måste tin...
Tid: 45 min (+ 30 min) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
289 Kcal / 100g
292 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Blåbärspaj med pajgaller
Hemlagad vaniljsås är godare och lätt att tillaga. Se recept via länk nedan...
Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Kock:
338 Kcal / 100g
747 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Hallonpaj
Tid: 40 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
285 Kcal / 100g
226 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Sockerfri rabarberpaj
Canderel kan ersättas med samma volym socker. Rabarbern kan bytas ut mot andr...
Tid: 1 tim 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef
148 Kcal / 100g
164 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Enkel körsbärspaj
Svarighet: Medel, Kock: Kryddburken
563 Kcal / 100g
1414 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Körsbärspaj
Körsbär är av två slag, dels sötkörsbär (bigarråer, hjärtkörsbär), dels surkö...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
330 Kcal / 100g
446 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Old fashioned apple cobbler, klassisk amerikansk äppelpaj
Välj äpple som är fast och smakrikt efter tillagning, till exempel Granny Smi...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
167 Kcal / 100g
334 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Mince pie, klassisk engelsk paj eller kaka
Mince pie var ursprungligen en engelsk paj på 1600-talet bestående av pajdeg ...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
351 Kcal / 100g
336 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Pumpapaj med pepparkaksbotten
Pumpapaj kan med fördel stå över natten i kylskåp innan servering. Detta gör ...
Tid: 1 tim 10 min , Svarighet: Medel, Kock:
284 Kcal / 100g
382 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Pumpkin Pie - engelsk klassisk pumpapaj
Pumpkin pie är klassisk efterrättspaj till Thanksgivenday (tacksägelse...
Tid: 1 tim (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
296 Kcal / 100g
439 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion