Äppelpaj med bovete och hasselnötter
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal bitar (10/paj): 10

Kockskolan:

 

Så lagas efterrättspaj >

 

 

Om finpajer >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Äppelpaj med bovete och hasselnötter

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 242

Kcal / portion: 703

GBR (GI) / port: 5

Recept: 7030 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 17%

Kolhydrater: 21%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 291 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så lagas efterrättspaj > Äts ej

Om finpajer > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Kärna ur och skiva äpplen. Grovhacka hasselnötter.
  3. Smält smör i en stor, djup stekpanna. Lägg i äpplen och hasselnötter och fräs någon minut. Tillsätt socker och bovetekross. Fräs ytterligare någon minut. Lägg i pajform.
  4. Baka i ugnen cirka 15 minuter.
  5. Servera med vaniljsås eller glass.

Kockens kommentar

Hemlagad vaniljsås är godare och lätt att tillaga. Se recept via länk nedan. Läs mer > Om vaniljsås/-kräm.

Passar till

Hemlagad vaniljsås

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem