22 recept med Klassiska nötkötträtter

  • Biffstek med lök, Ångbåtsbiff med lök

    Biffstek med lök, Ångbåtsbiff med lök

    Namnet ångbåtsbiff kommer sig av att man ursprungligen stekte biffen direkt p...

    Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    92 Kcal / 100g

    506 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Oxstek (nötstek) i ugn tillagad på klassiskt vis

    Oxstek (nötstek) i ugn tillagad på klassiskt vis

    Spädning: Vätska i långpannan ger fuktig värme och saftigare kött. Förr spädd...

    Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    223 Kcal / 100g

    317 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Biff Rydberg

    Biff Rydberg

    Originalreceptet skapades på 1800-talet av Hôtel Rydberg vid Gustav Adolfs To...

    Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    145 Kcal / 100g

    600 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Biff Greta, Biff special

    Biff Greta, Biff special

    Biff Special och Biff Greta är två likartade recept av biff stekt med senap, ...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    168 Kcal / 100g

    642 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Klassisk surstek

    Klassisk surstek

    Surstek marineras på klassiskt vis i starkt syrlig lag av svagdricka (numera ...

    Tid: 3 tim (+ 192 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    151 Kcal / 100g

    820 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Klassisk slottsstek, Herrgårdsstek

    Klassisk slottsstek, Herrgårdsstek

    Slottstek var förr klassisk finmat på söndagar. För elegantare sås, smaksätt ...

    Tid: 2 tim 20 min , Svarighet: Medel, Kock:

    109 Kcal / 100g

    588 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Sjömansbiff, Bryggarbiff

    Sjömansbiff, Bryggarbiff

    Sjömansbiff är en klassisk maträtt tillagad av skivad fransyska, ytter- eller...

    Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    89 Kcal / 100g

    480 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Kokt rimmad oxbringa med rotmos

    Kokt rimmad oxbringa med rotmos

    Är köttet hemrimmat i lake bör det ligga i rikligt med vatten 2-3 timmar inna...

    Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    141 Kcal / 100g

    728 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Bräckt kokt oxbringa, klassisk restmat

    Bräckt kokt oxbringa, klassisk restmat

    Detta är klassisk restmat tillrett av kokt oxbringa från tidigare måltid av...

    Svarighet: Lätt, Kock:

    170 Kcal / 100g

    844 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Gästgivarbiff - fylld lövbiff med ugnsbakad klyftpotatis

    Gästgivarbiff - fylld lövbiff med ugnsbakad klyftpotatis

    Alternativa fyllningar:1. Selleri och ädelost.2. Skinka, basilika, svamp.3. Ans...

    Tid: 35 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    114 Kcal / 100g

    437 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem