31 recept med Sillinläggningar
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Inlagd sill
Att lägga in färsk sill själv är vanskligt. Har man för lite salt, syra eller...
Tid: 20 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                174 Kcal / 100g
                222 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Löksill
Använd inläggningssill, inte färsk sill. Att lägga in färsk sill själv är van...
Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                173 Kcal / 100g
                220 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Inlagd glasmästarsill
Hållbarhet: Sillen håller sig i sin lag upp till en vecka i kylskåp. Att lägg...
Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                209 Kcal / 100g
                209 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Ättiksströmming, inlagd strömming
Dubbelpanerad strömming bör överstekas vilket fungerar bäst vid inläggning, s...
Tid: 20 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                204 Kcal / 100g
                221 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Sursild - enkel norsk inlagd sill
Att lägga in färsk sill själv är vanskligt. Har man för lite salt, syra e.d. vi...
Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
                192 Kcal / 100g
                212 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Senapssill
Tid: 5 min (+ 24 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
                239 Kcal / 100g
                285 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Tom Sjöstedts Senapssill med apelsin och honung
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                233 Kcal / 100g
                0 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Havtornssill
Jag är en av dem som tycker att det inte gör någonting att vi äter ungefär ...
Svarighet: Lätt, Kock: Fredriks Fika
                138 Kcal / 100g
                179 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Glöggsill
Använd den glögg som Du tycker om. Vi använde en röd starkvinsglögg.
Tid: 10 min (+ 48 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                209 Kcal / 100g
                209 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Skånsk kryddsill
I Tore Wretmans recept ingår mald sandelträ och spansk humle, vilket vi ute...
Tid: 20 min (+ 36 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
                167 Kcal / 100g
                207 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion