Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 138

Kcal / portion: 179

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1076 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 10%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
-
Koka upp socker, vatten och ättiksprit. Låt kallna.
- Skölj och skiva purjolöken, skala och skiva rödlöken.
- Skär sillen i centimetertjocka skivor.
- Varva sill, rödlök, purjolök och lagerblad. Fyll på med lagen.
- Låt stå i kylskåpet minst 1 dygn före servering.
Kockens kommentar
Jag är en av dem som tycker att det inte gör någonting att vi äter ungefär samma mat vid våra högtidstillfällen i Sverige, för jag ÄLSKAR sill! Jag vill alltid ha en vanlig inlagd, en senapssill och sedan en ny variant, och i år så känns det inte mer än rätt att Havtornen även får flytta in till min matlagning