Havtornssill
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 6

 

Kockskolan:

 

Så läggs sill in >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Havtornssill

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 138

Kcal / portion: 179

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1076 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 10%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 130 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så läggs sill in > Äts ej

...

Skapat av
Fredriks Fika

Tillagning

  1. Koka upp socker, vatten och ättiksprit. Låt kallna.
  2. Skölj och skiva purjolöken, skala och skiva rödlöken.
  3. Skär sillen i centimetertjocka skivor.
  4. Varva sill, rödlök, purjolök och lagerblad. Fyll på med lagen.
  5. Låt stå i kylskåpet minst 1 dygn före servering.

Kockens kommentar

Jag är en av dem som tycker att det inte gör någonting att vi äter ungefär samma mat vid våra högtidstillfällen i Sverige, för jag ÄLSKAR sill! Jag vill alltid ha en vanlig inlagd, en senapssill och sedan en ny variant, och i år så känns det inte mer än rätt att Havtornen även får flytta in till min matlagning :) Läs om havtorn > klicka på ingrediensen.


Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem