7 recept med Fläsklägg
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Ciderbräserad fläsklägg med rotmos och dijoncreme
Kokt fläsklägg med rotmos är en svensk klassiker. I detta recept har jag dock v...
Tid: 1 tim (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                78 Kcal / 100g
                553 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Fläsklägg med sefardiska smaker
Tips: Förmodligen får du sås över. Ät den förstärkt med kikärter dagen efter,...
Tid: 2 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
                87 Kcal / 100g
                499 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Bräserad fläsklägg med asiatisk touch
Färsk eller rimmad fläsklägg kan kokas, bräseras, ugnslagas, grillas eller ...
Tid: 2 tim (+ 30 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                120 Kcal / 100g
                607 Kcal / portion
                GBR (GI) 10 / portion
 - 
              
              Ugnslagad fläsklägg med surkål
Färsk eller rimmad fläsklägg kan kokas, bräseras, ugnslagas, grillas eller ...
Tid: 30 min (+ 5 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
                133 Kcal / 100g
                576 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Berliner Eisbein mit Sauerkraut und Erbspüree, fläsklägg med surkål och ärtpuré
I filmen används "ghee" som matfett i stället för smör, vilket är s...
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                144 Kcal / 100g
                723 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Kokt fläsklägg med rotmos
Fläskläggen kan vara färsk, rimmad eller rökt. En korthuggen lägg väger cirka...
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                173 Kcal / 100g
                796 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Knusprige Schweinshaxe, ugnslagad fläsklägg med knaperstekt svål
I Tyskland benämns kokt fläsklägg "Eisbein" och stekt eller grillad...
Tid: 20 min (+ 4 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                229 Kcal / 100g
                549 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
 - Fläskstek, karréstek
 - Kokt, bräserad fläskfilé
 - Pannstekt, wokad fläskfilé
 - Fläskfile i ugn
 - Fläskkotlett, karrékotlett
 - Kassler
 - Revbensspjäll i ugn eller kokta
 - Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
 - Fläsklägg
 - Stekt fläskkött
 - Grillat skivat fläskkött, korv
 - Grillat fläskkött i bit
 - Rökt fläskkött
 - Kokt korv, korvgryta
 - Pannstekt korv
 - Ugnstekt korv
 - Hemmagjord stoppad korv