29 recept med Julgodis

  • Kanderade brända mandlar

    Kanderade brända mandlar

    Kanel kan utelämnas, men ger julsmak.

    Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    434 Kcal / 100g

    1524 Kcal / portion

    GBR (GI) 45 / portion

  • Rischoklad

    Rischoklad

    Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:

    522 Kcal / 100g

    1957 Kcal / portion

    GBR (GI) 76 / portion

  • Julig nötblandning

    Julig nötblandning

    Blanda gärna en större sats nötter och russin för att enkelt tillreda vid senar...

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    494 Kcal / 100g

    2058 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

  • Hårdkanderade mandlar och nötter

    Hårdkanderade mandlar och nötter

    Kanderade mandar och nötter kan användas som snacks (ljumma eller kalla), eller...

    Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    543 Kcal / 100g

    392 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Marsipanhjärtan med apelsinsmak

    Marsipanhjärtan med apelsinsmak

    Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    325 Kcal / 100g

    84 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Julmarsipan

    Julmarsipan

    Marsipanen förvaras i förslutna burkar eller plastpåsar i kylskåp. Håller sig i...

    Tid: 40 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    430 Kcal / 100g

    1561 Kcal / portion

    GBR (GI) 59 / portion

  • Mjuk chokladkola med apelsinsmak

    Mjuk chokladkola med apelsinsmak

    Kulprov: Droppa lite av smeten i iskallt vatten. Kan man sen rulla smeten med f...

    Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    365 Kcal / 100g

    3660 Kcal / portion

    GBR (GI) 66 / portion

  • Apelsinkola

    Apelsinkola

    Kulprov: Häll en droppe av smeten i iskallt vatten. Kan man rulla smeten med fi...

    Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan

    428 Kcal / 100g

    3061 Kcal / portion

    GBR (GI) 88 / portion

  • Kanderade juläpplen med, eller utan mandelfyllning

    Kanderade juläpplen med, eller utan mandelfyllning

    Knäckprov: Doppa slevskaftet i lagen och sedan i iskallt vatten. Blir glasyren ...

    Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    212 Kcal / 100g

    464 Kcal / portion

    GBR (GI) 19 / portion

  • Gunillas konjakskulor

    Gunillas konjakskulor

    Tid: 15 min (+ 20 min) , Svarighet: Lätt, Kock:

    473 Kcal / 100g

    434 Kcal / portion

    GBR (GI) 7 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem