29 recept med Kötträtter till jul
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Fläskkorv, julkorv, värmlandskorv eller grynkorv med rotmos
Fläskkorv/julkorv används gärna som tillbehör i "dopp i grytan". Lämp...
Tid: 55 min , Svarighet: Lätt, Kock:
124 Kcal / 100g
384 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Spare ribs -tunna revbensspjäll
Revbenen skall vara knäckta. Be att få dem knäckta i butiken. Vill man unvika d...
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
174 Kcal / 100g
661 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Julskinkspanna
Ett bra sätt att använda julskinksresterna.
Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Kock:
139 Kcal / 100g
594 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Senapsgriljering av julskinka (senapsgriljera)
En klassisk giljering består endast av senap och äggula. Numera förekommer olik...
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:
208 Kcal / 100g
586 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Örtgriljering
När vi kockar river inkråmet av vitt bröd pratar vi om mie de pain.
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
185 Kcal / 100g
708 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Dopp i grytan
Önskas mager soppa: Sätt skinkspadet kallt. På ytan bildas ett vitt stelnat fet...
Tid: 12 min , Svarighet: Lätt, Kock:
152 Kcal / 100g
464 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Enkel rullsylta med rödbetor och kokt potatis
Färdig sylta äts vanligtvis kall i skivor, gärna tillsammans med rödbetor och k...
Tid: 20 min (+ 12 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
200 Kcal / 100g
750 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Knaperstekta spjäll med sherryäpplen
Tyvärr, för oss knaperälskande fettorädda, är det svårt att finna spjäll med sv...
Tid: 2 tim (+ 48 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
169 Kcal / 100g
1045 Kcal / portion
GBR (GI) 9 / portion
-
Vita delikatesskroppkakor från Öland enligt klassiskt recept från Gammelbygården
Detta är ett klassiskt recept på extra fina, minikroppkakor som serveras till j...
Tid: 3 tim (+ 48 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Gammalsbygården
156 Kcal / 100g
2659 Kcal / portion
GBR (GI) 68 / portion