18 recept med Smör, aromsmör
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Rört smör, beurre pommade
Smaksatt rört smör kallas aromsmör eller kryddsmör. Vid tillredning av aromsm...
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
727 Kcal / 100g
182 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Märgsmör, märgkoppar, gratinerad oxmärg, Os ā moelle grillé
Märg är en utmärkt smakförstärkare i köttgrytor och såser (läs mer > Om be...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
786 Kcal / 100g
400 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Persiljesmör, Beurre maître d´hôtel
"Hovmästarens smör" är klassiskt aromsmör och det mest använda ar...
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
670 Kcal / 100g
91 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Persiljesmör special, persiljesmör med senap
Passar till kött och fisk. Läs mer > Om aromsmör.
Tid: 10 min (+ 1 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
573 Kcal / 100g
91 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Bourbon compound butter, aromsmör med bourbon whiskey
Passar väl till smakrikt kött, gärna grillat.
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
602 Kcal / 100g
193 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Enbärssmör
Enbärssmör passar bra till kött, i synnerhet till vilt. Gör gärna en större s...
Tid: 10 min (+ 1 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
674 Kcal / 100g
95 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Dillsmör
Dillsmör används oftast till fisk- och skaldjursrätter. Byt ut dillen mot per...
Tid: 10 min (+ 1 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
602 Kcal / 100g
90 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Caesarsmör
Passar till stekt kött eller fisk.
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
589 Kcal / 100g
343 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Beurre Bercy, lyxigt vitvinssmör eller sås
Bercy är ett delområde i sydöstra Paris. Bercy hade förr Europas största vi...
Svarighet: Medel, Kock:
611 Kcal / 100g
618 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Olivsmör
Passar väl till stek och grillat kött, eller som smaksättning av bakpotatis.
Tid: 10 min (+ 1 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
519 Kcal / 100g
121 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion